Πολιτική Επιστροφών

Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την αποστολή των προϊόντων, όπως ορίζει ο νόμος εφόσον δεν αντιστοιχούν με αυτά που παραγγέλθηκαν ή βρέθηκαν ελαττωματικά.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το κόστος αποστολής και το κόστος επιστροφής των προϊόντων αυτών καθώς επίσης είστε υπεύθυνοι για τον κίνδυνο της μεταφοράς της επιστροφής των προϊόντων σε εμάς.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι όπως ακριβώς ήταν όπως παρελήφθησαν  από τον πελάτη στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να λείπει κάποιο εξάρτημα αλλά και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Τα προϊόντα  πρέπει να συνοδεύονται με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Αφού εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν θα σας ενημερώσουμε εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποφασίσει να επιστρέψει το προϊόν διότι άλλαξε γνώμη και όχι επειδή είναι ελαττωματικό του επιστέφονται το 85% των χρημάτων του.

Η επιστροφή των χρημάτων του πελάτη γίνεται εντός πέντε ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων αφού ελεγχτούν. Πριν την επιστροφή των προϊόντων ο πελάτης πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσει την εταιρεία με e-mail και τηλεφωνικώς.