Αποστολή & Πληρωμή

Με ποιο τρόπο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

H αποστολή των προϊόντων γίνεται με την εταιρεία ACS courier.

Σε πόσο χρόνο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 5-10 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση. Στην περίπτωση αυτή θα έχετε ενημέρωση για την ενδεικτική ημερομηνία παράδοσης.

Ποιο είναι το κόστος μεταφορικών;

Τα κόστη διαμορφώνονται ως εξής, ανεξαρτήτου βάρους ή τεμαχίων:

  • Ηπειρωτική & νησιωτική Ελλάδα: 6 ευρώ
  • Δυσπρόσιτες περιοχές: 7 ευρώ
  • Βόλος: Δωρεάν μεταφορικά

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα πραγματοποιείται με χρήση του συστήματος πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας XXX. Οι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι Visa, Mastercard όλων των τραπεζών. Η πληρωμή μέσω κάρτας πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται από το σύστημα μας. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η συνεργαζόμενη τράπεζα.

PayPal 

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω PayPal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης υπηρεσίας όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του PayPal λογαριασμού σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται από το σύστημα μας. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η υπηρεσία PayPal.

Τραπεζικό έμβασμα

Εναλλακτικά, δίνεται η δυνατότητα στον αγοραστή να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα – κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • IBAN: GR2401712580006258135584231
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΓΚΟΡΙΑ ΕΛΕΝΗ – ΜΙΛΤΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

  •  IBAN: GR8101107810000078160793853
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΓΚΟΡΙΑ

Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail [email protected] .

Αντικαταβολή

Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier. Η υπηρεσία δεν έχει επιπλέον κόστος.

Επιστροφές & Αλλαγές

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την αποστολή των προϊόντων, όπως ορίζει ο Νόμος. εφόσον δεν αντιστοιχούν με αυτά που παραγγέλθηκαν ή βρέθηκαν ελαττωματικά.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το κόστος αποστολής και το κόστος επιστροφής των προϊόντων αυτών καθώς επίσης είστε υπεύθυνοι για τον κίνδυνο της μεταφοράς της επιστροφής των προϊόντων σε εμάς.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι όπως ακριβώς ήταν όπως παρελήφθησαν από τον πελάτη στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να λείπει κάποιο εξάρτημα αλλά και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Αφού εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν θα σας ενημερώσουμε εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που ο πελάτης αποφασίσει να επιστρέψει το προϊόν διότι άλλαξε γνώμη και όχι επειδή είναι ελαττωματικό του επιστέφονται το 85% των χρημάτων του. Η επιστροφή των χρημάτων του πελάτη γίνεται εντός πέντε ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων αφού ελεγχτούν.